Ervaringen

Hallo,

Ik ben Rick, 16 jaar oud.
Toen ik 3 jaar oud was kwam ik voor het eerst bij Sharon voor logopedie.
Ik heb het bij Sharon altijd naar mijn zin gehad. Alles ging spelenderwijs en afwisselend. Ze geeft altijd veel persoonlijke aandacht. Ze is vooruitstrevend met o.a. zangtechnieken en geeft veel tips over “trainers” (nachtbeugel).
Ze laat je altijd in je eigenwaarde en heeft enorm veel geduld.
Kortom Sharon is een toplogopediste!!

Rick Hogendorp

Al jaren heb ik last van chronische hyperventilatie. Zeker als docent is dat erg vervelend. Dankzij Sharon gaat het nu stukken beter en ben ik bijna helemaal van mijn hyperventilatie af. En als het even terug is, weet ik waardoor het komt, en hoe ik er mee om kan gaan!

Arie

was searching for a therapist working with breath and different methods of emotional (trauma) release. And then I found Sharon. Being pretty skeptical by nature I was rather moderate in my expectations but from the very beginning I instinctively felt that I am in good hands. Sharon came across as a sensitive, patient-oriented and caring therapist who is really knowledgeable in what she is doing but can take you along the way building mutual trust very fast. I have right now finalized only 3 sessions of emotional release applying specific body-oriented procedures, which she was guiding me through and I feel already a difference – better sleep and higher energy level, more openness towards what is coming. I truly believe that I am on the right path to restore my energetic and emotional well-being. I would definitely recommend Sharon as somebody who can provide you with an opportunity for making a significant step ahead in your personal growth.

Cezary

SInds kleins af aan stotter ik al , ben vaak naar de logopedie gestuurd maar sinds ik ben Sharon ben gaan volgen gaat het uitstekend met mij praten . Sharon heeft mij hoop gegeven met het praten , ik durfde niet te bellen of iets vragen in een supermarkt , maar dat is allemaal verleden tijd voor mij , ik durf weer voor de klas te staan dat was mijn grootste angst .

Wardija

Ik vond de behandeling prima. Sharon heeft mijn dochter van 6 jaar geholpen met stotteren en taal. Ze heeft veel woorden geleerd. Ze heeft zelfvertrouwen gekregen. Ze durft meer te praten in de klas en stelt meer vragen. Het gaat goed in groep 3.

Nurten

Sharon is een bevlogen en praktisch ingestelde logopedist. Ze wist de vinger snel op de zere plek te leggen. Met heel speelse en eenvoudige oefeningen weet mijn zoontje van 5 zijn stem nu veel beter te gebruiken. Hij ging met veel plezier naar de “kletsmevrouw”.

Pien

De Biodynamic Breating Sessies die ik bij Sharon volg zijn het grootste cadeau dat ik mijn lichaam ooit heb gegeven. De sensatie, de rust, stilte dat het mijn lichaam & geest geeft.

Laura and Dominique

Sinds oktober volg ik de Biodynamic Breath & Stressrelease sessies bij Sharon.
Voor mij is dit de ontdekking van mijn leven. Het ademen, en de aandacht daarbij voor de fysieke sensaties, hebben me geholpen om me weer meer bewust te zijn van mijn lichaam en diens behoeften. De ontspanning die ik afsluitend ervaar is in een woord geweldig. Een cadeautje voor je lichaam en ziel!.
Sinds mijn deelname heb ik beduidend minder behoefte aan roken en smaken die sigaretten die ik nog rook een stuk minder lekker dan voorheen.
Kortom, ik kan het eenieder aanbevelen.

Roel

Ben blij inderdaad dat we niet naar Del Ferro zijn gegaan.
Het gaat nu goed met Yassin soms stottert ie nog maar hij heeft er geen last van
 
Je bent super creatief en weet het op een leuke manier om de stotteropdrachten te doen(om het maar zo te noemen)
Je bent heel duidelijk eerlijk
Leuke aanpak hoe je dat doet
Dat je de ouders erbij betrekt
Je legt dingen heel goed uit over het stotteren waar op te letten wat wel en wat niet doen
Plan van aanpak
 goede begeleiding
Mijn kind is een heel ander kind geworden mede dankzij Sharon(positief)
Ik zou sharon zeker aanbevelen
Toppertje
Fahima Chamss

Yassin Baalla

“Ik kwam bij Sharon met (ont)spannings- en ademhalingsproblemen wat te wijten was aan veel stress. Ze had een moeilijke aan mij, aangezien ik niet snel van vertrouwen ben en mij moeilijk uit. Maar het werd al gauw duidelijk dat ze met hart en ziel zich inzet om je weer op de benen te krijgen. En dat heeft ze bij mij kunnen doen. Haar advies en oefeningen pas ik nog altijd toe in moeilijke tijden, en brengen de rust weer terug. Sharon is een toegewijde vrouw die handelt naar eigen kennis en ervaring, wat resulteert in een persoonlijke aanpak die zeker de moeite waard is om te proberen!”

Anoniem

Beste Sharon,
je hebt mijn dochter van 6 jaar oud (nu 7) goed geholpen. Zij doet het nu uitstekend op school. Ze is altijd met plezier bij jou gekomen en heeft veel geleerd. Je gaf haar ook leerzame opdrachten zodat zij ook thuis nog verder kon oefenen. Wij zijn erg blij en zullen aan iedereen jou aanbevelen.
Bedankt voor alles.

Abdulkerim

Ik ben een werkende moeder en dat uit zich in heel veel gehaast om overal op tijd te komen. Ik ben bijna altijd aan het racen tegen de klok. De ademhalingssessies bij Sharon zorgen ervoor dat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. In mijn geval is dat letterlijk even tot stilstand komen en bewust rust nemen. Sharon had  gezien wat ik nodig had. Het fijne is dat ik dat nu ook weet. Ik heb zelf het positieve effect van een ademhalingssessie mogen ervaren.

Ik zwem nog steeds twee keer per week, maar de tweewekelijkse bezoekjes aan de fysio zijn teruggelopen naar ongeveer één keer in de zes weken. En wie weet dat ik dit nog verder kan afbouwen zonder dat mijn nek- en schouderklachten weer toenemen.

Natascha

Sharon., je was zomaar een logopediste die ik via het telefoonboek vond. Nu ben je een logopediste die iemand is. Enwat voor iemand! Ik vond bij jou een aandachtig oor, die wat ze hoort ook om kan zetten in een voor mij perfecte therapie. Ik kwam voor mijn STEM, die ik alleen nog maar met een kikker in mijn keel benoemde. Ik wilde mijn stem weer terug. Ik wilde mezelf niet meer horen en ik wilde zo graag weer zingen. Na 2 keer bij jou te zijn geweest loop ik door het huis of zit ik in de auto te zingen. Ik heb weer een klank in mijn stem en dat maakt me erg blij embarassed

Elze ( oktober 2023)

Sharon is een aanrader voor iedereen die last heeft van stress, ademhaling, stotteren enz. Ze kan goed luisteren wat je klachten zijn en anticipeert daarop. Ik heb er veel baat bij gehad. TRE heeft mij erg goed geholpenen je kunt het na verloop van tijd ook zelf thuis doen. De lymfemassage is ook een aanrader. Als je twijfelt, gewoon een afspraak maken voor een gesprek.

George ( Mei - Oktober 2023)