VLOW : Veno Lymfatische optimalisatie van weefsel

VLOW borstweefsel therapie 

Heb je last van gevoelige of pijnlijke borsten bij aanraking en voel je je daardoor niet (meer) prettig? Zijn je borsten gevoeliger tijdens je menstruatie, overgang of menopauze? Heb je een ingrijpende borstoperatie ondergaan die zowel fysiek als emotioneel veel pijn heeft veroorzaakt? Heb je geleefd in een achtbaan van emoties, of zit je er nog steeds middenin? Voelen je borsten alsof ze niet van jou zijn? Borsten zouden geen pijn moeten doen.

Wanneer je last hebt van pijnlijke borsten, ongeacht de oorzaak, heeft dit een aanzienlijke invloed op je leven, zowel lichamelijk als emotioneel. Terugkerende ontstekingen, pijnlijk littekenweefsel, verhardingen of verklevingen kunnen ervoor zorgen dat dagelijkse activiteiten soms een enorme uitdaging zijn.

Een Vlow® borstweefselbehandeling kan je op een zachte en natuurlijke manier helpen om meer inzicht te krijgen in de huidige conditie van je borsten en ze in optimale conditie te brengen en te houden. Deze behandeling is zacht en ontspannend. Speciaal ontwikkelde technieken uit de osteopathie worden gebruikt, gericht op het stimuleren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, specifiek voor de vrouwelijke borst.

Verhardingen, pijnlijke plekken of oneffenheden in de borsten worden handmatig onderzocht en nauwkeurig in kaart gebracht. Verhardingen worden behandeld, waardoor de kwaliteit van het borstweefsel verbetert en weer soepel en elastisch wordt. Wanneer de borsten volledig gezond en ontstekingsvrij zijn, is de behandeling pijnloos. Als er echter ontstekingen en veel afvalstoffen aanwezig zijn, kan het wat gevoeliger zijn.

 

 

Het doel van de behandeling van het borstweefsel is om verschillende resultaten te bereiken:

– Verlichting van lokale borstklachten
– Verbetering van de bloedcirculatie en lymfestroom op lange termijn
– Aandacht voor jouw beleving tijdens de behandeling
– Zachtere en vollere borsten
– Ontspanning van het hele bovenlichaam
– Langdurige preventie van borstgezondheidsproblemen
– Verbeterde stroming in de borsten door de verwijdering van opgehoopte gifstoffen die verhardingen veroorzaken

Op energetisch vlak zorgt de liefdevolle aanraking van de borsten voor:

– Meer verbondenheid en liefde voor je borsten, waardoor ze meer als een integraal deel van je lichaam aanvoelen
– De mogelijkheid om eventuele opgeslagen emoties en ervaringen in het borstweefsel te voelen en los te laten, met begeleiding van de behandelaar
– Een gevoel van empowerment en autonomie, waardoor je beter kunt aangeven hoe je wilt dat anderen met jouw borsten omgaan
– Inzicht in belemmerende patronen, onderdrukte behoeften en verlangens
– Meer vreugde en tevredenheid over je borsten
– Een gevoel van opruiming en innerlijke zuiverheid

De meeste vrouwen ervaren diepe ontspanning na de behandeling, omdat ze uit hun hoofd zijn gekomen en meer in hun hart zijn gezakt. Tijdens de behandeling wordt er altijd rekening gehouden met jouw specifieke situatie, en na de behandeling ontvang je persoonlijk advies voor zelfzorg.

Voor vrouwen met implantaten is er een speciale behandeling ontwikkeld Deze behandeling richt zich op het ontspannen van het bovenlichaam, zonder directe behandeling van de borsten zelf. Door het ontspannen van het omliggende weefsel wordt de druk op de borsten verminderd, wat leidt tot meer ruimte in het gehele borstgebied. Er is ruimte voor het vrijlaten van je gevoelens. Pijn, verdriet, onzekerheid en schaamte , een verhaal dat spontaan naar boven komt. Emoties verwoorden is belangrijk om ze los te kunnen laten zodat je daarna direct voelt hoe het weefsel zich heeft geopend. Naast het lichaamswerk (bottom up) is er ruimte voor een top down werk. Door woorden te geven aan je gevoelens kunnen nieuwe neuronale banen in je brein gevormd worden. Dat gebeurt al vanaf de eerste nieuwe ervaring die je krijgt met dit werk. Door nieuwe neuronale paden te vormen kan je bewustzijn vergroot worden, je perceptie van je eigen realiteit aangepast worden. Zo kan er fysiek, mentaal en emotioneel meer ruimte ontstaan. Verbeteren van de Kwaliteit van leven en ontwikkelen van veerkracht. Leven vanuit het hart.